Selectie participanti Start-up skills for youth

Creat in data de 06.04.18

CECIS selectează 5 tineri pentru a participa la schimbul de tineri „Start-up skills for youth”, în Targu Jiu, în perioada 6-13 Mai 2018.

Schimbul de tineri este finanțat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus + Acțiunea Cheie 1, Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului si implică organizații active în domeniul tineretului din 7 tari europene: România, Bulgaria, Spania, Estonia, Cipru, Slovacia și Grecia.

Proiectul își propune să faciliteze schimbul de experiență și cunoștințe între 35 de tineri antreprenori / tineri care au sau au avut o inițiativă antreprenorial. 

Activitățile derulate se vor concentra asupra dezvoltării cunoștințelor și abilităților participanților, pe baza unor piloni importanți ai unei afaceri: concepte de antreprenoriat, managementul și planificarea afacerilor, munca în echipă și recrutare, marketing și vânzări, investiții și contabilitate.

Criteriile de selecție sunt:

  • 4 tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani;                                   
  • 1 lider de grup fără limită de vârstă
  • Cunoștințe de limba engleză;
  • Motivație puternică de a-și începe propria afacere
  • Tineri care au sau au avut o inițiativă antreprenorială

Pentru a aplica la acest schimb, vă rugăm sa descărcați acest document Application form. Formularul completat va fi trimis la office@cecis.ro până la data de 22.04.2018.

***Voluntarii și membrii organizației CECIS au prioritate în procesul de selecție.