Apel selectie seminar international

Creat in data de 08.05.19

CECIS selectează 3 lucrători de tineret pentru a participa la Seminarul Getting started to support WBL mobilities, ce se va desfășura în Zaragoza, Spania, în perioada 9 -15 iunie 2019. Seminarul se derulează în cadrul proiectului de tineret  WORK BASED LEARNING – THE ENTRANCE TO PROFESSIONAL FUTURE, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+.

Seminarul își propune sa dezvolte competențele și cunoștințele lucrătorilor de tineret cu privire la modalități concrete de operare a mobilităților internaționale de învățare bazate pe muncă (*work based learning). Lucrătorii de tineret vor înțelege pe deplin conceptul de work-based learning și implementarea sa la nivel local și internațional și vor cunoaște oportunitățile de finanțare ale E+ pentru a sprijini capacitatea de angajare a tinerilor prin WBL în comunităților lor.

Criterii de selecție:

  • lucrători de tineret
  • cunoștințe avansate de limba engleză
  • motivație puternica de a participa
  • experiență în lucrul cu tinerii

Costurile de cazare și masă sunt acoperite integral de către organizator, iar cele de transport în limita a 275 Euro în baza documentelor justificative de transport.

Pentru a aplica la acest seminar, vă rugăm sa descărcați acest document Application form. Formularul completat va fi trimis la office@cecis.ro până la data de 12 Mai 2019.

***Voluntarii și membrii organizației CECIS au prioritate în procesul de selecție.