Apel selectie EmployAbility starts from us!

Creat in data de 17.04.19

CECIS selectează 4 lucrători de tineret, pentru a lua parte la cursul de formare internațional “EmployAbility starts from us!” ce se va desfășura în Berlin, Germania,  în perioada 17-25 Iunie 2019. Cursul este finanțat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+, Mobilități în domeniul tineretului și se derulează în parteneriat international cu organizații de tineret din 8 tari: România, Lituania, Georgia, Spania, Ucraina, Azerbaidjan, Malta si Germania.

EmployAbility starts from us! are ca scop îmbunătățirea nivelului competențelor și abilităților cheie ale lucrătorilor de tineret în consilierea și ghidarea șomerilor sau a tinerilor aflați în căutarea unui job. Activitățile vizează teme precum: șomajul în rândul tinerilor, piața europeana a muncii, angajabilitate, metode non-formale în formarea profesionala a tinerilor.

Criterii de selecție:

  • lucrători de tineret
  • vârsta 20+
  • cunoștințe avansate de limba engleză
  • motivație puternica de a participa
  • experiență în lucrul cu tinerii

Costurile de cazare și masa sunt acoperite integral de către organizator, iar cele de transport în limita a 275 Euro în baza documentelor justificative de transport.

Pentru a aplica la acest curs, vă rugăm sa descărcați acest document Application form. Formularul completat va fi trimis la office@cecis.ro până la data de 31 Mai 2019.

***Voluntarii și membrii organizației CECIS au prioritate în procesul de selecție.