Antreprenoriat

Programul de Educatie Antreprenoriala si Financiara ii ajuta pe  tineri sa-si dezvolte pasiunile, sa gandeasca creativ si independent, sa-si asume responsabilitati, sa imbratiseze schimbarea, sa persevereze, sa rezolve probleme eficient, sa-si constientizeze valoarea, sa lucreze in echipa, sa ia decizii, sa dobandeasca incredere si respect de sine, si multe altele.

De ce antreprenoriatul?
Antreprenorii sunt importanti pentru societate. Ei stimuleaza cresterea economica prin crearea de afaceri noi si asigurarea de locuri de munca si prosperitate. De la inventie la inovatie, antreprenorii imbogatesc viata altora precum si pe-a lor. Antreprenorii au succes atunci cand cred in ideile lor, avand incredere sa-si asume riscuri si esecuri, perseverand si depasind obstacolele, recunoscand oportunitatile, si gasind noi si mai bune metode de rezolvare a problemelor.
Prin inscrierea la Clubul de Antreprenoriat, tinerii vor fi implicati in activitati care ii vor ajuta sa-si exploreze spiritul antreprenorial. Rezultatele invatarii vizeaza:
– Luarea de initiativa
– Inovatia si Creativitatea
– Disponibilitatea de a-si asuma riscuri
– Increderea in sine
– Capabilitati Financiare
– Luarea de decizii
– Leadership
– Deprinderi colaborative si sociale
– Rezolvarea de probleme
– Metode de lucru antreprenoriale
– Dezvoltarea de afaceri si inovatie
– si multe alte deprinderi.

Înscrieri și program aici.