Servicii

Pentru intarirea capacitatii organizationale ale organizatiei, resursele financiare ale asociatiei sunt asigurate prin accesarea de fonduri europene, sponsorizari sau donatii. De asemenea in vederea autosustinerii financiare, pentru asigurarea stabilitatii economice si a dezvoltarii continue, am dezvoltat un set de servicii, dupa cum urmeaza:

ORGANIZARE DE EVENIMENTE de tip conferinte, seminarii, ateliere de lucru, spectacole, petreceri, expozitii si reuniuni – asiguram logistica si pregatirea in detaliu a evenimentelor astfel incat clientii nostri sa beneficieze  de cele mai bune servicii.

FORMARE pentru diferite programe de pregatire cum ar fi: abilitati interpersonale, dezvoltarea echipei, abilitati manageriale individuale, dezvoltare personala, inteligenta emotionala, creativitate, team building outdoor si indoor, leadership si management, pregatire lingvistica prin organizarea de cluburi de limbi straine, etc. Programele de formare oferite cuprind atat aspecte teoretice cat si practice, utilizand instrumente de training inovative, non-formale si urmarind obtinerea unui impact pe termen lung.

CONSULTANTA – asiguram sprijin in absortia fondurilor europene, tuturor celor care au nevoie de consultanta in demersurile de accesare de finantari pentru realizarea unor activitati sau formari profesionale. Oferim consultanta comprehensiva si profesionala pornind de la ideea de proiect pana la implementare, astfel: studiu pentru descoperirea oportunitatilor de finantare europeana, monitorizarea deschiderii de apeluri/linii de finatare, evenimente, gasire de parteneri/coordonatori de proiecte si managementul Cconsortiului, scriere de proiecte, training, managementul proiectului, asistenta in procedura de raportare intermediara si finala, consiliere privind asigurarea sustenabilitatii.

TRADUCERI – CECIS ofera clientilor sai servicii de traducere/interpretare pentru urmatoarele limbi: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola: traduceri scrise (texte generale, traduceri tehnice, juridice sau medicale ) si  interpretariat consecutiv sau simultan. Calitatea traducerilor, livrarea la timp si costurile reduse sunt beneficiile majore oferite de organizatia noastra.