Educatie non-formala

In toate proiectele, activitatile sau serviciile pe care le initiem abordam teme de interes european si urmarim sa oferim suport educational tinerilor si adultilor in ariile de dezvoltare personala si integrare/reintegrare in viata profesionala.

Va oferim o gama variata de servicii de formare:

 1. Training pentru diferite programe de pregatire cum ar fi: abilitati interpersonale, dezvoltarea echipei, abilitati manageriale individuale, dezvoltare personala, inteligenta emotionala, creativitate, team building outdoor si indoor, leadership si management etc. Programele de training oferite cuprind atat aspecte teoretice cat si practice, utilizand instrumente de training inovative, non-formale si urmarind obtinerea unui impact pe termen lung.
 2. Tabere tematice pentru copii, tineri sau adulti, cum ar fi: tabere de dezvoltare personala, educatie ecologica, tabere sportive, tabere medievale, de fotografie, etc. Programele noastre se axeaza in principal pe principiile educatiei non-formale si crearea unui mediu de lucru placut si destins care sa favorizeze invatarea si dezvoltarea individului.
 3. Cluburi educationale pentru copii si tineri cu varsta cuprinsa intre 6 si 19 ani: club de limbi straine, de cunoastere, de dezvoltare personala, club Eurostart, club de miscare. Cluburile sunt derulate de o echipa de profesionisti tanara, dinamica si entuziasmata, gata sa raspunda nevoilor de dezvoltare ale copiilor si tinerilor prin utilizarea de metode active-participative si interactive-stimulative

Prin proiectele pe care le-am implementat de-a lungul timpului, membrii activi ai organizatiei si-au dezvoltat competentele de lucru intr-un cadru  non-formal, astfel ca echipa de traineri a CECIS e formata din specialisti in diferite domenii : profesori, formatori, psihologi, avocati, asistenti sociali sau economisti, capabili sa ofere servicii de formare de calitate.

Profilul participantilor la training-urile noastre este:

 • Lucratori de tineret sau traineri
 • Lucratori sociali
 • Profesori
 • Directori/Manageri
 • Studenti

Furnizarea unor servicii de buna calitate pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri este aspectul cel mai important pentru noi. Astfel ca serviciile oferite sunt in acord cu specificatiile clientului si garanteaza:

 • proiectare inteligenta si creativa
 • accesibilitate si rapiditate
 • preturi echilibrate
 • responsabilitate

Urmareste site-ul nostru pentru ofertele noastre!

Share on Google+Share on Facebook