Profesori

Unul din obiectivele noastre majore este acela de a susține profesorii prin oferirea unei game largi de oportunități de dezvoltare profesională și personala.Programele noastre susțin profesorii să devină încrezători, responsabili, inovativi și angajați în actul educational.

Serviciile noastre:

Dezvoltare profesionala

Oferim o serie de oportunități diferite de pregătire și dezvoltare profesională pentru profesori, în funcție de experiența și nevoile acestora: cursuri de formare, seminarii, conferințe, ateliere de lucru. Programele noastre se axează în principal pe principiile educației non-formale și crearea unui mediu de lucru plăcut și destins care sa favorizeze dezvoltarea personala, profesionala și sociala a individului.

Detalii

Reea de facilitatori

O comunitate de profesori și alți actori educationali ce oferă un spațiu de schimb de experienta, bune practici și colaborare în domeniul educației. Ca membru în Rețeaua de Facilitatori CECIS, va puteți implica în acțiuni de susținere a educației în mod voluntar, participa la proiecte locale, naționale și internaționale ale CECIS, realizare de activități educationale cu copii și tineri, participare la activități de formare și multe altele.

Detalii

Training internațional

Cursuri de formare internaționale pentru instituții publice/private active în educația școlara și educația adulților. Cursurile vizează diferite teme de interes european și au ca obiectiv dezvoltarea personala și profesionala a profesioniștilor implicați în educația școlară și educația adulților.

Detalii