Parinti

„Copiii nu sunt singurii care cresc. Și părinții cresc. Tot asa cum noi ne privim copiii, sa vedem ce fac cu viețile lor, tot asa ne privesc și ei pe noi, sa vadă ce facem noi cu ale noastre. Nu le pot spune copiilor mei sa ajungă pana la stele. Tot ce pot face este ca eu sa mă-ntind spre ele.” (Joyce Maynard)

La CECIS, înțelegem că educația parentală poate avea un impact semnificativ asupra dezvoltării copilului și asupra oportunităților și calității vieții. Din acest motiv, acordăm un mare accent pe programele noastre pentru părinți. Înțelegem că părinții au adesea nevoi complexe si trebuie sa se îngrijească de propria creștere personala, astfel încât și copiii lor sa crească adulți fericiți, încrezători și responsabili.

Serviciile noastre se axează pe îmbunătățirea practicilor și comportamentelor părinților, cum ar fi dezvoltarea și practicarea unor tehnici de disciplină pozitivă, cunoașterea etapelor de dezvoltare a copilului, promovarea jocului și a interacțiunii dintre părinți și copii, dezvoltare personala.

Dezvoltare personala

Activități de învățare pentru părinti ce se axează pe: îmbunătățirea conștiinței de sine, cunoașterii de sine, dezvoltarea competențelor și / sau învățarea celor noi, construirea sau reînnoirea identității / stimei de sine, îmbunătățirea relațiilor sociale, dezvoltarea inteligenței emoționale, dezvoltarea abilităților de comunicare, etc.

Detalii

Consiliere parentala

Oferă informații, instrumente, strategii și sprijin pentru părinți: autocunoaștere și înțelegere de sine, înțelegerea dificultăților comportamentale sau emoționale ale copilului dumneavoastră, strategii și abilități utile pentru satisfacerea nevoilor emoționale copilului, consolidarea relației cu copilul, disciplina pozitiva, dezvoltarea abilităților de părinte – comunicare eficienta, exprimarea sentimentelor, identificarea și rezolvarea problemelor, modalități de a face față situațiilor stresante.

Detalii