Eurostart

Clubul Eurostart are ca obiective: intelegerea drepturilor fundamentale ale omului, dezvoltarea cunostintelor despre democratie, dobandirea unui set complex de valori ce include: dreptatea, libertatea de exprimare, demnitatea umana, respectul pentru diveristate, toleranta.

Participantii vor fi familiarizati cu conceptele de cetatenie europeana, identitate europeana, si cetatenie activa, in acest fel fiind educati sa-si asume pe viitor responsabilitati civice, de implicare activa in diferite actiuni.

Activitatile din cadrul clubului vor incuraja reflectiile cu privire la identitatea Europeana, vor evoca angajamentul si dedicarea in randul tinerilor Europeni cu privire la probleme Europene si vor determina tinerii sa gandeasca european.

Eurostart se desfasoara intr-o atmosfera calda, intr-un ritm dinamic si interactiv care presupune implicarea activa a participantilor si utilizarea de instrumente de training inovative, non-formale.

Pentru mai multe informatii in functie de categoria de varsta si inscriere, va rugam sa alegeti una din optiunile de mai jos:

6-13 ani

14 – 22 ani

Share on Google+Share on Facebook