Miscare

Beneficiile practicarii miscarii in mod constant si regulat asupra organismului nostru sunt nenumarate, in plus aceasta, este esentiala pentru cresterea armonioasa a copiilor, iar aptitudinile dobandite in acest timp contribuie la dezvoltarea lor ca adulti.

Principalele obiective ale clubului de miscare se refera la promovarea sanatatii si a starii generale de bine a copilului/tanarului, prevenirea obezitatii, incurajarea socializarii si cultivarea dragostei pentru natura. Clubul cuprinde o gama variata de activitati: jocuri sportive – voley, baschet, plimbari in natura, drumetii montane, excursii tematice (tiroliana, activitati specifice cercetasesti, exercitii de orientare in natura, coborare in rapel, tehnici de autoaparare, etc.).

Clubul de miscare nu este destinat celor care doresc sa practice un sport de performanta, ci este axat in mare parte pe componentele de socializare si promovare a sanatatii. Astfel ca, participantii vor avea posibilitatea sa lege prietenii, sa-si ocupe intr-un mod distractiv timpul liber si sa-si mentina un nivel de sanatate optim.

Activitatile clubului cuprind:
– jocuri in aer liber
– voley
– baschet
– excursii tematice*

*Excursiile tematice se organizeaza in afara orasului, o data pe luna si au durata de o zi. Activitatile vor fi diverse, de la drumetii montane, activitati cercetasesti cum ar fi: exercitii de orientare, ecologie, focuri de tabara, jocuri, vanatoare de comori, etc.

Înscrieri și program aici.

Va asteptam cu drag!